Roompot

Roompot biedt u de mogelijkheid om tegen een lage prijs van een geweldige vakantie te genieten. Of u nou een week op de camping wilt staan, of een weekendje een bungalow wilt huren, Roompot kan u helpen met het vinden van een geweldige vakantie! Zowel een strand vakantie als een vakantie in het bos, het is allemaal mogelijk.

Roompot heeft meerdere prachtige parken. De Weerterbergen is een van de prachtige vakantieparken. Dit park beschikt over diverse type bungalows geschikt voor tussen de 4 en de 24 personen. Ook heeft het zwembad een prachtig subtropisch zwembad met een waterglijbaan. Daarnaast kunnen de kinderen zich ook vermaken in de indoorspeeltuin. Dit park is gelegen in Weert, Noord-Limburg. Hierdoor is het ook makkelijk bereikbaar voor Belgische gasten.

Een ander prachtig park is De Katjeskelder. Dit park, gelegen nabij Breda, heeft een leuk binnen- en buitenzwembad met ligweide. Ideaal dus voor in de zomer. Ook op dit park biedt Roompot verschillende type cottages aan, geschikt voor tussen de 4 en 22 personen. Er zijn diverse bungalows die beschikken over een sauna. In de omgeving van het park valt er veel te beleven. Zo kunt u een bezoek brengen aan Breda, waar u heerlijk kunt shoppen, of een avondje het prachtige Holland Casino bezoeken. Ook is dit park geschikt voor een heerlijke fietstocht door het Brabantse land.

Als u op de banner klikt hieronder kunt u meer info vinden over Roompot.

Aanbiedingen Roompot Vakanties

Wilt u een groepsweekend organiseren? Wij kunnen eventueel de catering en de activiteiten organiseren voor u. De catering wordt verzorgd door onze externe cateringpartner, die aan alle horeca eisen voldoet. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.