Duinrell

Het in Wassenaar gelegen Duinrell is een van de bekendste attractieparken van Nederland. Landgoed Duinrell is opgericht in 1935. Destijds was Duinrell nog geen attractiepark, maar een landgoed waar men een theehuis met een aantal speeltoestellen kon vinden. Tevens werden er motorcrosswedstrijden georganiseerd, en kon men hier skiën op de skibaan. Tegenwoordig is Duinrell een van de bekendste attractieparken van Nederland, met een subtropisch zwemparadijs dat zich tot een van de betere in Europa mag noemen, het Tikibad.

Het Tikibad is een overdekt waterpark, met diverse attracties voor alle leeftijden. In het attractiepark van Duinrell zijn attracties te vinden voor alle doelgroepen, niemand van het gezin zal zich op dit park vervelen! Waagt u zich aan de spectaculaire achtbaan de ‘Falcon’? Of bent u toch meer een liefhebber van de monorail? Alles is mogelijk! Tijdens uw verblijf maakt u onbeperkt gratis gebruik van het attractiepark!

Door de fantastische ligging van Duinrell kunt u leuke uitstapjes maken voor het hele gezin! Duinrell ligt op nog geen half uur rijden van het prachtige Den Haag. In de omgeving van Den Haag vindt u Madurodam, waar u Nederland in het klein kunt bezichtigen. Ook de Keukenhof ligt op een half uur rij afstand van het attractiepark. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een uitstapje maken naar Amsterdam! Hier kunt u een rondvaart maken door de grachten, of heerlijk wandelen door het prachtige stadcentrum van de hoofdstad.

Op Duinrell zijn verschillende verblijfsmogelijkheden: van de knusse camping tot luxe Duingalow. En van groepsaccommodatie tot gezellige stacaravan! Kortom u kunt alle kanten uit op dit prachtige attractiepark. Klik op een van de banners hieronder om de mogelijkheden te bekijken.

Houdt u van comfort op vakantie? Dan raden wij u de duingalows aan. Deze comfortabele verblijfsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Klik hier om het aanbod duingalows te bekijken.

Canvas holidays is een van de grotere spelers op de vakantiemarkt. Op Duinrell bieden zij diverse type mobile homes aan. Deze mobile homes zijn zeer knus ingericht, en geven u het camping gevoel, maar dan met de luxe van een vakantiehuisje. Wilt u meer weten over Canvas Holidays? Bekijk dan hieronder de aanbiedingen!

Al Fresco holidays is een reisorganisatie die mobile homes verhuurt op diverse campings in heel Europa. Ook op Duinrell beschikt Al Fresco over diverse mobile homes. De mobile homes van Al Fresco zijn modern ingericht, maar het campinggevpoel blijft zeker behouden! Bij Al Fresco betaalt u in britse ponden. Het voordeel is dat u vaak voordelig uit bent tijdens de Nederlandse vakantiedata. Bekijk via de onderstaande banner de aanbiedingen.