Center Parcs

Center Parcs is een van de bekendste aanbieders op het gebied van vakantieparken! Al ruim 50 jaar bied Center Parcs vakanties aan van de hoogste kwaliteit. De parken van Center Parcs liggen stuk voor stuk allemaal in de prachtige natuur! Dit is een van de mooie dingen die Center Parcs te bieden heeft. Naast deze prachtige natuur heeft Center Parcs nog veel meer te bieden! Zo onderscheid Center Parcs zich met hun prachtige zwembaden, ook wel Aqua Mundo genoemd. Deze zwembaden zijn niet zomaar zwembaden, maar heuse subtropisch zwemparadijzen! Door de vele activiteiten die Center Parcs hun gasten aanbied, zijn deze parken uitermate geschikt voor families die dicht bij huis op vakantie willen. Er is werkelijk voor ieder lid van de familie wel iets te doen. Van heerlijk genieten van de rust, tot abseilen van de toren boven het prachtige meer, om vervolgens samen te gaan eten in een van de vele restaurants op de parken!

De parken van Center Parcs zijn verdeeld over drie categorieën. Deze categorieën worden aangegeven door de vogeltjes(sterren), ook wel birds genoemd. Hoe meer birds, hoe meer er te doen is op het park, en hoe meer luxe er te vinden is in de cottages. Hieronder kunt u zien in welke categorie de parken verdeeld zijn.

*** parken:

Op deze parken kunt u tegen een zeer betaalbaar tarief, genieten van een heerlijke vakantie. Er zijn genoeg voorzieningen op/rond het park, en u zult zich hier geen moment vervelen. Deze parken zijn uitermate geschikt voor grote groepen mensen, en zeker ook voor een reünie bijvoorbeeld. Deze parken zijn niet groot, en dus ligt alles vrij dicht bij elkaar. De volgende parken vallen in deze categorie: Parc Sandur (NL), Park Zandvoort (NL), Park Limburgse Peel (NL), Les Ardennes (BE), Park Eifel (DE) en Park Nordseekuste (DE).

**** parken:

Deze parken zijn iets luxer dan de drie vogel parken, en hebben iets meer te bieden op het gebied van activiteiten. Deze parken hebben ook een groter zwembad, wat gerust een subtropisch zwemparadijs genoemd mag worden. U kunt hier rustig een week verblijven, zonder u te vervelen. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin! De volgende parken vallen in deze categorie: De Huttenheugte (NL), Het Meerdal (NL), Port Zelande (NL), Park Bostalsee (DE), Park Hochsauerland (DE), Park De Haan (BE) en Erperheide (BE).

***** parken:

Dit zijn de absolute top parken van Center Parcs. Hier vindt u ontzettend veel activiteiten en faciliteiten op het park. De zwembaden zijn zeer groot en hebben meerdere attracties. Ook is er veel entertainment op het park, wat ideaal is voor de kinderen. Op het gebied van comfort en luxe zit u op deze parken helemaal goed. U beleeft hier dan ook de ultieme Center Parcs ervaring. De volgende parken vallen in deze categorie: De Eemhof (NL), Het Heijderbos (NL), De Kempervennen (NL), De Vossemeren (BE), Le Lac d’Ailette (FR), Les Trois Forets (FR), Le Bois aux Daims (FR), Les Bois-Francs (FR), Les Hauts de Bruyeres (FR), Villages Nature Paris (FR) en Bispinger Heide (DE).

Heeft u geen voorkeur voor een park? Boek dan tegen een zeer scherpe prijs een mystery verblijf bij BungalowS. Dit bedrijf werkt samen met Center Parcs. U boekt een verblijf voor het aantal personen waarmee u op vakantie gaat, en krijgt vervolgens vier dagen voor verblijf te horen waar u heen gaat en wat voor bungalow u krijgt. Indien u een verblijf binnen 14 dagen boekt krijgt u 1 dag van te voren te horen waar u heen gaat. U kunt geen voorkeur aangeven voor het park, enkel boeken voor de regio Nederland/Belgie, Duitsland of Frankrijk. In Nederland/Belgie krijgt u altijd een vier birds park! De kans is groot dat u een comfort cottage krijgt, maar het gebeurt regelmatig dat u toch een upgrade krijgt, naar bijvoorbeeld een grotere of luxere cottage. Kortom, zeer voordelig en hartstikke spannend!

Mocht u geen keuze kunnen maken, en dus meer informatie willen, mail ons dan via het contactformulier op de website. Wij adviseren u graag vrijblijvend!

Klik een van de banners hieronder om alle mogelijkheden te bekijken!

Centerparcs Nederland:

Centerparcs Belgische bezoekers:

Centerparcs Deutschland: